Curs actual | Curs 2021/2022

Visita al Taller d'Arquitectura de Fabián Asunción i Soledad Revuelto

Alumnes de 2n d'ESDAPC en el context de l'assignatura  Maquetes del Campus Deià, van visitar el Taller de Maquetes Air Maquetes i Projectes d'Arquitectura dels arquitectes Fabián Asunción i Soledad Revuelto, que des de 1997 desenvolupen la seva pràctica professional com a maquetistes a Barcelona.

Entre 1996 i 2002, F. Asunción va col·laborar al despatx EMBT (Enric Miralles i Benedetta Tagliabue) participant en l'elaboració de diferents concursos i projectes, com a responsable del taller de maquetes, així com de la concepció i muntatge de les exposicions monogràfiques.

El 2002 Fabián Asunción i Soledad Revuelto van crear el seu propi despatx-taller, AiR, especialitzant-se en la realització de maquetes d'arquitectura per a concursos, exposicions i presentacions. Des de llavors desenvolupen una producció molt diversa pel que fa a temps de lliurament, materials i tècniques de tall, adequant-se a les característiques de l'encàrrec.

Entre les institucions i arquitectes amb els que han col·laborat es troben: el Museu de Monuments Français (Citè de l'architecture et du patrimoine) de París, la Fundació Miró de Barcelona, ​​la Direcció de Plans i Projectes Urbans de l'Ajuntament de Barcelona, ​​Toyo Ito, Martorell Bohigas Maclay, Alonso Balaguer, Yves Lion Atelier París, Henri Gaudin París, Carme Pinós, Enric Sòria, José Morales-de Giles Sevilla, Vicente Guallart, Gae Aulenti Milà.

Les seves maquetes han estat exposades a museus com el MOMA de Nova York, la Biennal d'Art contemporani de Sevilla, el Museu Vitra a Alemanya, o l'MHC de València.

+ informació
3 desembre 2021 | ESDAPC Campus Deià, Transversal

Galeria