Curs actual | Curs 2021/2022

L'ESDAPC al ‘Selected inspiration’ de Bilbao

Festival SELECTED Bilbao, un esdeveniment creatiu de formació i inspiració visual.

Els passats 18 i 19 de Novembre de 2021 les i els alumes del Campus Ondara d'ESDAPC van assistir al festival anual Selected Bilbao, que ofereix als seus assistents dos dies plens inspiració, creativitat i formació. Selected’21 s'emmarca dins de la programació de la Bilbao Bizkaia Design Week i persegueix l'objectiu d'enfortir la indústria creativa. El festival té lloc en el Palau Euskalduna a Bilbao Bizkaia, un territori marcat actualment pel desenvolupament i promoció de la seva indústria creativa i cultural.

Selected’21 compta, a més del festival, amb el seu llibre; un anuari format per una selecció d'obres artístiques de creatius professionals i nous talents. Un cop revisades les obres rebudes, un jurat professional –del qual enguany en formen part Xavier Brufau i Marc Albertí, professors d'ESDAPC– decideix el contingut del llibre així com els guanyadors del trofeu Stone and Wood. El resultat final, un joia editorial de producció local, que té una distribució gratuïta per als professionals del disseny i la comunicació.

Vam aprofitar l'estada a Bilbao per visitar el Museu d'art contemporani Guggenheim Bilbao, i vam assistir també a les xerrades paralel·les sobre la Nova Bauhaus Europea, Arquitectura i Música, entre d'altres.
29 novembre 2021 | ESDAPC Campus Ondara, Transversal

Galeria