Curs actual | Curs 2021/2022

‘Finestres’, instal·lació del campus Llotja al Llum BCN 2021

Els alumnes de 4t curs de l'optativa Muntatges efímers participen al festival Llum BCN 2021 amb l'isntal·lació Finestres.
El concepte que es vol transmetre la proposta Finestres és el confinament, una experiència viscuda recentment per la població a causa de la pandèmia. Les finestres i balcons de les cases de cada ciutadà esdevenen una connexió directa amb l'exterior tot i que estiguin confinats a casa. N'hi ha de diferents mides i de diferents colors... cadascuna té una personalitat diferent i a la frontera que separa l'interior i l'exterior s'hi acull una família diferent.

Amb aquest element, es ressalta l'impacte que ha suposat el confinament en les nostres vides, el qual ha trasbalsat la nostra rutina per complet

28 novembre 2021 | ESDAPC Campus Llotja, Projectes

Galeria