Treballs Finals d'Estudis | Curs 2020/21

Puntos geniales / Paula Fernández

Actualment, moltes joves no reben suficient educació sexual i no es relacionen amb els seus genitals pel fet que al llarg de la seva vida se’ls hi ha ensenyat que no s’han de tocar. A causa de raons socioculturals, moltes persones de sexe femení encara els hi costa masturbar-se, se senten incomodes de fer-ho o s’avergonyeixen del seu cos.

Puntos Geniales és un projecte que sorgeix de la necessitat d’autoconèixer la sexualitat i el plaer eròtic de les persones amb vulva. Ha arribat per marcar un abans i un després, despertant a les joves la curiositat i la motivació d’autoconèixer el cos i l’estimulació, a través d’un kit que convidarà a reflexionar sobre temes que preocupen a moltes persones i a connectar amb la seva sexualitat d’una manera íntima i real.

 

 

Paraules clau: autoconeixement, masturbació, empoderament, plaer eròtic, coneixement del cos, benestar, educació sexual, autoconfiança, tabús sexuals
 


14 octubre 2020 | ESDAPC, Disseny Gràfic

Galeria