Treballs Finals d'Estudis | Curs 2020/21

Soy Introvertidx / Eric Olmedo

La societat actual en la qual vivim no està feta pels introvertits, tot i que entre un 33% i un 50% de la població tendeix a la introversió. Durant l’adolescència d’aquestes persones poden aparèixer certes dificultats, com la incomprensió, la inseguretat, o la falta d’acceptació personal.

¿Això a què es deu? El principal motiu trobat es basa en el desconeixement d’aquesta personalitat i els estigmes i falses creences que hi ha sobre aquesta.

Soy Introvertidx és una campanya de motion design mitjançant les xarxes socials, enfocada a joves d’entre 14 i 18 anys. El seu objectiu és donar a conèixer la introversió i els seus valors, per tal que les persones introvertides es coneguin millor a si mateixos, puguin eliminar els prejudicis de la personalitat i entendre que ser introvertit és completament vàlid.

No som extranys, som introvertits. És hora de conèixer-nos millor!
Paraules clau: Motion design, introversió, personalitat, campanya, xarxes socials
 

5 octubre 2021 | ESDAPC, Disseny Gràfic

Galeria