Treballs Finals d'Estudis | Curs 2020/21

FAVsc - Festival de Artes Visuales / Raúl Lara

Raúl Lara / ESDAPC / Campus Pau Gargallo

El FAVsc és el primer Festival d’Arts Visuals de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, del Barcelonès. Un festival característic per ser pròxim, urbà, de barri, creat i promocionat per la Comuna Colomense, l’única associació d’artistes plàstics de Santa Coloma.

Aquest festival permetrà als joves colomencs conèixer més sobre l’art urbà de la ciutat, poder formar-se com a artistes, descobrir com implicar-se en la vida de barri, etc. Un programa artístic, amè, divulgatiu i modern.

Per a això, creem una identitat corporativa i una campanya publicitària directa, divertida, creant una relació directa entre l’art, la ciutat i els joves. Referenciem parts de la ciutat, de la nostra Santako, amb un tó proper i un suport urbà, els stickers. Volem convidar a les noves generacions a descobrir l’art pròxim d’una manera lúdica.
Paraules claus: Santa Coloma, Festival, Art Visual, Urbà, enganxines , La Comuna

5 octubre 2021 | ESDAPC, Disseny Gràfic

Galeria