Treballs Finals d'Estudis | Curs 2020/21

Sí / Melania Wong

Melania Wong / ESDAPC / Campus Llotja

El present projecte pretén donar a conèixer la dissenyadora Melania Wong amb la col·lecció Sí.

Mitjançant l’estudi i anàlisi de la comunitat (LGTBI +) s’han entrevistat nou persones amb el propòsit d’identificar les pràctiques de consum i l’estil de vida. Els resultats mostren la necessitat d’una moda més inclusiva per a un usuari no binari, dissenyada i confeccionada a Espanya.

A partir de la interpretació de patrons bàsics, tradicionalment associats al cos de “dona” i “home”, es pretén fusionar els dos seguint la metodologia del moviment neo artesà.

La col·lecció de moda Bridal centra els seus pilars en la atemporalitat i la identitat. La creació d’un vestit versàtil que pretén fugir de les tendències tradicionals, un distintiu d’una ocasió especial que al mateix temps representi la història del portador.Paraules claus: no binari, neo-artesania, bridal.
1 octubre 2021 | ESDAPC, Disseny d’Interiors

Galeria