Curs actual | Curs 2020/21

Vols transformar les idees en objectes? Apunta’t al grau de Disseny de Producte d’ESDAP Catalunya

Si t’agradaria dedicar-te al disseny, a ESDAP Catalunya oferim el Títol de Grau d’Ensenyament Artístic Superior de Disseny amb 4 especialitats: Disseny de Moda, Disseny d’Interiors, Disseny Gràfic i Disseny de Producte. La branca de Producte s’imparteix al campus Llotja i pretén formar professionals en el disseny d’objectes industrials.

 

El títol, que és equivalent a un grau universitari en el marc de l’EEES, consta d’un total de 240 crèdits ECTS distribuïts en 4 cursos acadèmics. Al primer curs, les classes són comunes per a tots els alumnes i, a partir del segon, es divideixen segons l’especialitat escollida. Totes les assignatures tenen una duració de 6 mesos i combinen ensenyaments pràctics i teòrics.

 

Des d’ESDAP Catalunya, proporcionem a l’alumnat les eines necessàries per a dominar els recursos artístics i incorporar-se amb èxit al món laboral. No només oferim pràctiques a empreses reconegudes, sinó que també col·laborem amb projectes reals perquè els estudiants siguin capaços de generar valors de significació cultural i mediambiental.

 

Dins la branca de Disseny de Producte, obtindràs els coneixements necessaris per a crear propostes innovadores i adaptades als canvis tecnològics i socials. També estimulem la creativitat i el pensament crític perquè, un cop graduat, puguis accedir a sectors molt diversos, com són la creació d’objectes, envasos i embalatges, mobiliari, il·luminació, interfícies, jocs i accessoris.     

 

A l’ESDAP Catalunya creiem en el disseny com a element de transformació en un context cada cop més orientat a la sostenibilitat i globalització. Si vols que t’acompanyem en aquest procés d’aprenentatge, inscriu-te a la Jornada de Portes obertes del 22 d’abril i te n’explicarem tots els detalls.
1 setembre 2020 | ESDAP Catalunya, Transversal