Curs actual | Curs 2020/21

Desperta la teva creativitat, amb Marta Aymerich

El passat 16 i 23 de març, els alumnes de primer dels Ensenyaments Superiors de Disseny -de les especialitats de Disseny gràfic i Disseny d'interiors- van participar en un taller de creativitat, a càrrec de Marta Aymerich.

L'objectiu d'aquesta activitat ha estat ajudar als alumnes de primer curs a despertar la seva creativitat per aconseguir potenciar el seu talent innat.

Primer de tot la Marta va fer una presentació per entendre com funciona la creativitat i com l'apliquem en el nostre dia a dia. Seguidament es va treballar amb diferents eines per ajudar a despertar la confiança creativa dels alumnes. La segona part del taller va estar enfocada a desenvolupar un mapa mental treballant per equips, per aconseguir resoldre un producte de marxandatge, que es desenvolupa des de l'assignatura d'Introducció al Disseny.

Com a conclusió i resum del procés creatiu realitzat pels diferents grups de treball, dir que es van aconseguir idees molts fresques i originals, resoltes des de punts de vistes molt diferents i a l'hora, totes molts creatives.

+ informació
31 març 2021 | ESDAP Catalunya Campus Vic, Seminaris

Galeria