Curs actual | Curs 2020/21

Osona Turisme escull la imatge finalista per a Osonameets

Osona Turisme ha fet entrega aquest dimecres 24 de març del premi a la imatge corporativa guanyadora pel projecte Turisme de Reunions Osonameets.

Aquesta entrega s'emmarca en el conveni de col·laboració entre Osona Turisme i el Campus Vic de l'ESDAP Catalunya per a realitzar una proposta d'imatge corporativa pel projecte de turisme de reunions que vol potenciar l'entitat.

L'alumnat de tercer curs del Grau en Ensenyaments Superiors de Disseny Gràfic ha estat treballant la proposta durant el primer semestre d'aquest curs dins l'assignatura Projectes III. Des d'aquesta assignatura han desenvolupat el naming i tota la imatge gràfica del nou servei d'Osona Turisme, seguint els principis del pla de màrqueting i tenint en compte el públic objectiu al qual es volen dirigir.

Malgrat que la proposta premiada de moment no es portarà a terme, l'alumna guanyadora, Imma Castellà Benito, ha rebut com a premi un val per una activitat de lleure, que va ser entregada per l'Àlex Montanyà i l'Aida Canal, com a representants del Consell Comarcall d'Osona i d'Osona Turisme, respectivament.

+ informació
31 març 2021 | ESDAP Catalunya Campus Vic, Projectes

Galeria