Cursos anteriors | Curs 2020/21

Projecte de senyalització "Concepts" al Museu del Disseny de Barcelona

Coincidint amb l’exposició Victor Papanek. La política del Disseny, des del Museu del Disseny de Barcelona es va convidar a l’alumnat de les escoles de disseny catalanes a participar en un exercici creatiu: 'El Museu en clau Papanek'. Aquest proposava rellegir les peces de l’exposició de disseny de producte per crear una senyalització efímera a partir de les tesis de sostenibilitat, accessibilitat, codisseny i codi obert, conceptes clau del treball de Papanek.

Com a resultat d’aquells treballs, del 3 de desembre al 4 de gener del 2021 el Museu exposa –dins dels itineraris temàtics– el projecte Concepts dels alumnes María Mazariego, Marta Oliva, Quique Castro i Victor Rubio, estudiants de disseny del Campus Pau Gargallo de l'ESDAP Calunya.

A la sala de la mostra Del món al Museu s’hi pot trobar una senyalística especial en alguns objectes i tota una sèrie de productes assenyalats amb un QR que porta al visitant a descobrir perquè representen l’ideari de disseny social de Papanek. Concepts proposa també un joc amb un filtre d’Instagram perquè el visitant es pugui posar les ulleres de Papanek i l’ajudin a entendre com aquest mirava el món.

+ informació
30 desembre 2020 | ESDAP Catalunya Campus Pau Gargallo, Projectes

Galeria