Curs actual | Curs 2020/21

L’ESDAP Catalunya com a element vertebrador del territori

L’ESDAP Catalunya és l’Escola Superior d’Art i Disseny de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu del centre és oferir una formació pública i innovadora en l’àmbit del disseny: Disseny Gràfic, Disseny de Moda, Disseny d’Interiors i Disseny de Producte.
 
La territorialitat i el concepte multicampus formen part de l’ADN de l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya. Des de l’any 2010, l’oferta formativa de l’escola es construeix a partir de set campus situats en diferents ciutats del país: Barcelona (Campus Llotjà i Campus Deià), L’Hospitalet de Llobregat (Campus Serra i Abella), Badalona (Campus Pau Gargallo), Tàrrega (Campus Ondara), Vic (Campus Vic) i Olot (Campus Olot).
 
Més enllà de l’àmbit acadèmic, els campus de l'ESDAP Catalunya actuen com a element vertebrador del territori gràcies a uns estudis públics, de qualitat i amb la participació i col·laboració de l’entorn. En aquest sentit, es desenvolupen sinergies amb l’àmbit associatiu, empresarial i cultural de les poblacions on s’imparteixen els estudis.
 
Vols formar part d’ESDAP Catalunya? Inicia el teu aprenentatge a una escola pública amb formació oficial, de qualitat i transformadora. T’esperem!
 
 
 
1 gener 2020 | ESDAP Catalunya, Transversal