Curs actual | Curs 2020/21

L'ESDAP al Festival Llum BCN 2021

Del 4 al 7 de febrer de 2021 el barri del Poblenou de Barcelona es converteix en un laboratori de recerca al servei d’artistes d’arreu del món. Creadors que utilitzen la llum, el moviment, la realitat virtual o la intel·ligència artificial, per explorar noves formes i significats per a l’espai públic i eixamplar els límits de les nostres percepcions. Sens dubte, és una experiència sensorial d’alta intensitat en què l'ESDAP Catalunya hi participarà amb dues instal·lacions realitzades des dels Campus Llotja i Deià.

Finestres és la instal·lació projectada pel campus Llotja en la qual es vol representar diferents experiències viscudes arran de la pandèmia. La instal·lació emetrà una energia càlida, tranquila i esperançadora per tal d'ajudar a visibilitzar –tot i les desafortunades circumstàncies– la cara amable i humana de la situació en la que ens trobem. Finestres és una instal·lació que vol trobar virtud a allò negatiu i projectar llum a la foscor.

Clima emocional és la instal·lació del Campus Deià.  L'escultura lumínica es revela com un artefacte de correspondència emocional i està feta de manifestacions qualitatives de llum que es mostren a través d'intensitats, ritmes o atmosferes cromàtiques que volen traslladar l'experiència interior a altres formes de comunicació. La instal·lació mostra les emocions que sentim les persones en el nostre dia a dia i que –depenent del nostre estat d'ànim– es manifesten o no a partir dels colors i del ritme llumínic.

14 desembre 2019 | ESDAP Catalunya, Totes les notícies

Galeria