Curs actual | Curs 2020/21

Ramon Lechado i Marc Casasús a la 3a jornada ‘Disseny per a tothom’

Ramon Lechado i Marc Casasús participen el proper dijous 10 de desembre a les 17h a la tercera jornada Disseny Per a Tothom; cap al decàleg necessari en un entorn de pandèmia o no, organitzada pel CODGC (Col·legi Oficial de Dissenyadors Gràfics de Catalunya). L'acte es podrà veure online.

Es tracta d'una jornada per reunir i compartir visions que permetin establir i coordinar aliances estratègiques entre les institucions i el disseny que la societat necessita i reclama.

Aquesta 3a Jornada servirà d’aparador de polítiques, necessitats, prioritats, normatives i orientacions per part de les institucions, alhora que mostrarà el compromís del Col·legi per potenciar projectes que es desenvolupen per cohesionar la societat i no discriminar als seus membres per raons de diversitat funcional. Aquesta Jornada serà un punt de trobada i de debat entre administracions, entitats, usuaris i professionals, en la cerca de la màxima integració de les persones, vetllant per a que ningú no quedi exclòs.  

L'acte comptarà amb la participació dels dos alumni d'ESDAP Catalunya, que explicaran els seus Treballs Finals d'Estudis.
  • Fem un toc, de Marc Casassús; una eina terapèutica útil per ajudar les persones amb TOC (trastorn obsessiu compulsiu)
  • FADE, de Ramon Lechado; Un projecte que ofereix solucions per millorar les condicions i experiències de les persones sordes.


 

10 desembre 2020 | ESDAP Catalunya, Jornades