L’ESDAP Catalunya aposta per una formació pública, oficial i transformadora

image

L’ESDAP Catalunya és l'escola superior d'art i disseny oficial de la Generalitat de Catalunya. La nostra missió és oferir una formació pública, oficial i transformadora en l’àmbit del disseny, en les especialitats de Disseny Gràfic, Disseny de Moda, Disseny de Producte i Disseny d’Interiors.

Preus públics

Impartir formacions de qualitat a preus públics i assequibles és un dels valors de la nostra escola. El preu de cada crèdit és de 21,73€, per la qual cosa, el primer any dels estudis (60 crèdits) té un cost de 1.303,80€.

Som un centre multicampus únic a Catalunya, amb un total de 7 campus en diferents poblacions (Barcelona, Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Olot, Tàrrega i Vic), i una oferta formativa que genera xarxa territorial.

Les especialitats, de quatre anys acadèmics, permeten l’obtenció del Títol Superior de Disseny equivalent a tots els efectes a un grau universitari del marc de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES).

Durant tota la formació, lalumnat és l’eix del projecte educatiu. En aquest sentit, les classes s’imparteixen en grups reduïts, amb un màxim de 25 alumnes, per tal de garantir l’atenció directa i el seguiment personalitzat.

Transformació social

A l’ESDAP Catalunya creiem en la capacitat transformadora del disseny. Som conscients del seu poder i influència a l’hora de millorar la vida de les persones. Però també de la capacitat que té el dissenyador com a mediador, ampliant la dimensió del disseny en una concepció contemporània, crítica i col·laborativa.

El disseny és transformació, innovació i pensament crític en el context social. Per això, promovem projectes compromesos amb les persones i l’entorn, que contribueixin a deixar un món millor a les futures generacions. El nostre objectiu és formar professionals capaços de transmetre valors ètics i socials.