Curs actual | Curs 2020/21

Premi 'Laus Aporta Estudiants', al projecte ‘Ibierno’ de Ruben Plana

El dijous 26 de novembre es va celebrar en format online la Nit ADG Laus, la ceremònia d'entrega dels premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, que va comptar amb l'assistència virtual dels dissenyadors, estudis i agencies seleccionades.

El jurat va atorgar un premi Laus Aporta en la categoria Estudiants al projecte Ibierno de Rubén Plana, alumni d'ESDAP Catalunya.

 

«Un projecte sobre la despoblació rural, molt sensible, contingut i curós que aconsegueix equilibri entre el rigor de la recerca i el to final de la peça editorial. Es valora també el suggeridor punt de partida: la gent que de veritat és de poble és aquella que hi passa l'hivern».

Cada any els premis ADG Laus de Disseny gràfic i comunicació visual reconeixen els millors projectes en més de 50 apartats de 5 categories: disseny gràfic, digital, publicitat i estudiants. Els Laus promouen el disseny i projecten la seva importància cultural i econòmica per la societat i donen suport a l'entorn professional.

El premi Laus Aporta al valor afegit valora els projectes que destaquen per la seva aportació social, econòmica o cultural.
 

+ informació

 

1 desembre 2020 | ESDAP Catalunya, Premis