Curs actual | Curs 2020/21

Presentació dels prototipus del trofeu ´Barcelona Mus Club´

El passat 4 de novembre de 2020 va tenir lloc a la Sala d'Actes del Campus Llotja, l'acte de presentació dels tres projectes finalistes als membres de la junta directiva del Barcelona Mus Club.

El Barcelona Mus Club - BMC va mostrar la necessitat de fer un trofeu que sigui permanent i utilitzable en tots els campionats que organitzi el club, els criteris de valoració són la realització d'un trofeu identificable clarament com a relacionat amb el MUS i/o BARCELONA, apilable, col·leccionable, configurable, senzill i econòmic de fabricar (impressió 3D, tall làser...), personalitzable...

De forma presencial i emès per vídeo conferència, els alumnes seleccionats el curs passat la Júlia Lloveras, l'Andrea López i el Víctor Peiró varen presentar els prototipus finals.

El projecte va començar el 2n semestre del curs 2019-20 dins de l'assignatura de Materials i Tecnologia 2 i ha finalitzat en l'assignatura de Materials i Tecnologia 3. En els dies vinents es reunirà la junta al complet per decidir el trofeu guanyador, que passarà a ser una part important de la identitat del club en les pròximes temporades.
25 novembre 2020 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Projectes

Galeria