Curs actual | Curs 2020/21

Carlota Mas presenta el projecte MIMOSA

Dimarts 1 desembre de 13.30 a 15.00 h, presentació als estudiants de segon curs de Disseny de Moda.
Divendres 4 desembre de 9.30 a 11.00 h, presentació als estudiants segon curs de Producte.
A la Sala d'Actes del Campus Llotja. Es podrà veure també 'online'.

Mimosa és un projecte que sorgeix de la inquietud d'explicar el cicle menstrual des d'un punt de vista feminista, útil i complet.


Les persones de sexe femení ens trobem amb un seguit de problemàtiques constants a l'hora de respectar el nostre cicle com ara la capitalització del nostre cos, la invisibilització de la nostra menstruació, la toxicitat i transparència dels components i materials en els productes d'higiene íntima i la contaminació mediambiental que produeixen aquests mateixos a nivell de residus i sistema de producció.

És per aquests motius que s'ha desenvolupat aquest projecte en forma d'un 'kit' d'empoderament del cicle menstrual en el qual cada usuària es pugui observar, experimentar i documentar el seu procés amb l'ajut d'informació bàsica i objectes adients per a cada moment del mes; i així poder decidir lliurement quina opció o opcions l'afavoreixen més per cuidar els seus ritmes i canvis durant el seu cicle.

L'objectiu de la proposta és reflexionar sobre la funció i capitalització del disseny, sobre les prioritats i l'empoderament.

La xerrada va dirigida als alumnes de 2on de Disseny i Societat de les especialitat de Moda i Producte.
 

27 novembre 2020 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Projectes

Galeria