Curs actual | Curs 2020/21

DISSENY WAYFINDING, a càrrec d'Avanti Studio / 26 de novembre

El proper dijous 26 de novembre a les 11:00. Conferència en 'streaming'. Seguiu-la online en aquest enllaç: https://youtu.be/gKEe5_aMc6M

Conferència d’Avanti Studio al voltant del Disseny Wayfinding, metodologia multidisciplinària, que té com a finalitat millorar la llegibilitat dels espais i orientar a les persones dins la ciutat; qualitat aquesta imprescindible per un desenvolupament pròsper, sa i igualitari. L’equip d’Avanti Studio en parlarà d’aquesta branca del disseny a través d’alguns dels seus projectes.

  • Leer Madrid, pla de senyalística per als vianants, sostenible i universal de Madrid
  • Sagrada Família, sistema 'wayfinding' d'orientació i informació universal
  • Sistema 'wayfinding' de prevenció Covid per a museus
El Disseny 'wayfinding' amb perspectiva de la diversitat és una de les noves competències dels dissenyadors. El 'Wayfinding Design' és indispensable per a connectar amb les necessitats reals i potencials de tota la ciutadania. Es tracta d'una metodologia multidisciplinària que té com a fi millorar la llegibilitat dels espais i orientar a les persones. Juntament amb altres condicions com la sostenibilitat, la resiliència o la seguretat, la bona orientació a una ciutat és una qualitat imprescindible per a un desenvolupament pròsper, sa i igualitari. A través d'alguns projectes d'Avanti Studio, descobrirem aquesta branca del disseny.


La Barcelona Design Week (BDW) és la cita ineludible sobre disseny, creativitat i innovació a Barcelona i una de les Design Weeks més importants del calendari internacional. La 15a edició de la BDW, que es celebrarà del 17 al 26 de novembre, està dirigida per Barcelona centre de Disseny, organitzada pel BCD i FAD Foment de les Arts i el Disseny, en col·laboració amb el Museu del Disseny, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

L'ESDAP Catalunya participa en la Barcelona Design Week amb diverses activitats, que es realitzaran en els diversos campus i es podran veure en 'streaming'.


 


+ informació
26 novembre 2020 | ESDAP Catalunya, Conferències

Galeria