Curs actual | Curs 2020/21

BDW / Ciutat Jugable / 25 de novembre

La Barcelona Design Week (BDW) és la cita ineludible sobre disseny, creativitat i innovació a Barcelona i una de les Design Weeks més importants del calendari internacional. La 15a edició de la BDW, que es celebrarà del 17 al 26 de novembre, està dirigida per Barcelona centre de Disseny, organitzada pel BCD i FAD Foment de les Arts i el Disseny, en col·laboració amb el Museu del Disseny, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

L'ESDAP Catalunya participa en la Barcelona Design Week amb diverses activitats, que es realitzaran en els diversos campus i es podran veure en 'streaming'.El curs passat vam participar en la proposta del Museu del Disseny per a les Escoles Superiors i Universitats de disseny relacionada amb l’exposició de Victor Papanek. Enguany es proposen unes activitats per donar visibilitat a aquesta iniciativa:
Ciutat jugable, conferència
Dimecres, 25 novembre a les 16:00 al Campus Deià. conferència en 'streaming'.
 
Exposició dels projectes presentats pels alumnes d’ESDAP a Jugant amb Papanek.
Del 25 de novembre fins al 30 de gener.
 
D’aquests destaquem el projecte BICIJOC, un kit de joc mòbil amb emissions zero, desplegable i a l’abast de qualsevol barri. Projecte desenvolupat per Sara Nicolau, Olga Sanchez i Alex Teruel.


 
Enllaç a l'exposició virtual

Conferència – diàleg: Dispositius mòbils per a la participació ciutadana i Makea tu vida

El format de les activitats serà presencial amb aforament limitat, també es podrà veure per la web i la conferència diàleg és farà en streaming.

+ informació
26 novembre 2020 | ESDAP Catalunya, Transversal

Galeria