Curs actual | Curs 2020/21

Aparadors – Disseny en Diagonal

Els alumnes de 4t curs del Campus Llotja, dins del marc de l'Assignatura Espai Comercial, participen a la iniciativa Aparadors-disseny en diagonal  amb una proposta d’aparador per les botigues Cottet i un altre per Dormity. Aquesta iniciativa està encarada a donar suport al comerç de proximitat, en una artèria, l’Avinguda Diagonal, que durant la BDW es converteix en un hotspot de creativitat.

El projecte, organitzat per Barcelona centre de Disseny, té com objectiu donar visibilitat al talent creatiu local, vincular el disseny al sector del comerç i apropar el disseny a la societat. També vol ajudar els comerços a innovar i a posar en contacte el jove talent de les escoles de disseny amb les botigues. La intervenció es fa als aparadors dels establiments, el primer reclam que reben els ciutadans quan passegen pel carrer, i va alineada amb el lema de la BDW “Disseny per a l’activisme”.

Barcelona centre de Disseny amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i en el marc de la Barcelona Design Week organitzen "Disseny en Diagonal" on han convidat a participar 10 escoles de disseny de Barcelona i 10 establiments comercials ubicats a l'Avinguda Diagonal de Barcelona. En la proposta cada escola havia de dissenyar i produir l'aparador d'una de les botigues que participen, inspirant-se en el lema de la Barcelona Design Week d'enguany "Disseny per a l'activisme. Una crida a l'acció"

Els estudiants havien de concebre un disseny integral d'aparadorisme tenint en compte els productes que habitualment exposa l'establiment i treballant estretament amb els botiguers per trobar la millor manera d'integrar el concepte de la proposta i l'exposició dels seus productes. L'acte de presentació dels aparadors de la Diagonal es va fer el dijous 19 de novembre de 2020, de 12.30 a 14.00 hores.

17 novembre 2020 | ESDAP Catalunya, Projectes

Galeria