Curs actual | Curs 2020/21

Intenció, a carrec de Quim Marin Studio

El passat divendres 30 d'octubre, el dissenyador gràfic Quim Marin, va fer una xerrada 'online' als alumnes de 2n curs dels Estudis Superiors de Disseny Gràfic en la qual va explicar alguns dels seus projectes publicitaris i com ho fa per aconseguir combinar la bellesa estètica amb l'eficàcia comunicativa.

La conferència estava emmarcada dins l'assignatura de Teoria de la comunicació gràfica. Quim Marin és director d'art, dissenyador, creatiu publicitari, professor, conferenciant, etc. i té una llarga trajectòria professional. Després de treballar com a director d'art en diferents estudis i agències –tant de Barcelona com de Madrid– va decidir crear el seu propi estudi per oferir un tracte més proper, aprofundir més en l'experiència gràfica i atorgar una veu pròpia als projectes.

Mirat amb retrospectiva, la seva obra està especialment enfocada al 'branding' i al món de la cultura, que sempre l'ha motivat a estar en constant evolució creativa. En un entorn amb tanta contaminació visual, mira d'obtenir dissenys frescos i perdurables. Gràcies a la dedicació i a una mirada molt personal del disseny gràfic, ha tingut el privilegi de treballar per grans projectes tant nacionals, com internacionals: FIAT UK, Sony, Peugeot, Open de Tenis de Madrid, Teatro Real, Rehlat Kuwait, Fundació la Pedrera, Ayuntamiento de Madrid, San Miguel MasiMas Festival, Electro Brunch Dubai, Metro Madrid, Typeform, Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Palma, Yeah! Indie Club, Café del Mar Ibiza... i més recentment per la candidatura Más Madrid 2019. També ha donat conferències per Adobe Behance al Museu del Disseny Barcelona, al Fedrigoni Club de Madrid i en tres ocasions pel Mes del Diseño, a diverses ciutats de Chile.

+ Informació

3 novembre 2020 | ESDAP Catalunya Campus Vic, Conferències

Galeria