Curs actual | Curs 2020/21

Acte inaugural Curs 20_21

“Interaccions, dissenys i futurs possibles”

5 novembre de 2020 – Museu del Disseny de Barcelona

Segueix-la en streaming a: https://youtu.be/v1cewz1QdgI

El proper dijous 5 de novembre tindrà lloc l’acte inaugural del curs 20/21 d’ESDAP Catalunya al Museu del Disseny de Barcelona. En aquesta ocasió, per tal de garantir les mesures de seguretat del PROCICAT, l’acte es podrà seguir en 'streaming' a través del canal que habilitarem en aquesta mateixa pàgina i que anunciarem properament.

L’acte –sota el nom Interaccions, dissenys i futurs possibles– anirà conduït i moderat a càrrec de Jordi Sellas. Mitjançant una sèrie càpsules de continguts de coneixements es dialogarà a temps real des de Tallin amb els artistes de creacions interactives Mar i Varvara, descobrirem la recerca de Mar González (EPIC - Extended Perception Interaction and Cognition - team at Microsoft Research) i les reflexions de la realitzadora, productora i assagista cultural Ingrid Guardiola.

En el tram final de la jornada compartirem alguns dels Treballs Finals d'Estudis del curs passat, fet que esperem que pugui ésser un incentiu per encetar aquest nou curs 20/21.  

Jordi Sellas:

Horaris de l'acte inaugural / Auditori Museu del Disseny

11:00h_Presentació de l'acte a càrrec de la Dra. Pilar Vélez (Directora Museu del Disseny de Barcelona) i la Sra. Olga Adroher (Cap del Servei d’Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació)

11:12h_Interaccions, dissenys i futurs possibles

Diàleg amb Mar i Varvara,  la Dra. Mar Gonzalez i la Dra. Ingrid Guardiola, conduït pel Sr. Jordi Sellas, especialista en gestió d'empreses culturals, cofundador i primer director de l'Club Català de Cultura 3C. Va ser creador, director i presentador del programa de ràdio Generació digital i director general de creació i empreses culturals de el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Actualment és soci de la productora Minoria Absoluta i impulsor de IDEAL - Centre d'Arts Digitals.

12:00h_Presentació d'una selecció de Treballs Finals d'Estudis d'alumnis d’ESDAP Catalunya graduats el curs 2020/21.

  • Mateu Alemany_Advice
  • Carla Gimeno_Re-creations
  • Carles Soler_Moodify trashion
  • Gemma Tàpies_Brot
  • Victor Valiente_A ver si me muero
  • Anna Solà_Dress up your shit
  • Clara Santolaria_Segons
  • Anna Blancafort_Puntos invisibles

12:30h_Cloenda a càrrec de la Dra. Carme Ortiz

3 novembre 2020 | ESDAP Catalunya, Transversal

Galeria