Curs actual | Curs 2020/21

Els Premis 'GaudeamusPROJECTA' reconeixen 6 projectes d’alumnis d’ESDAP Catalunya

Els Premis GaudeamusPROJECTA reconeix 6 projectes d’alumnis d’ESDAP Catalunya

 

El jurat dels Premis gaudeamusPROJECTA, convocats pel Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, han reconegut 6 Treballs Finals d'Estudis creats per alumni d'ESDAP Catalunya. Entre els projectes seleccionats en l’edició d’aquest any, onze treballs d’un total de 24 han estat realitzats a la nostra escola.

L’alumni Ramón Lechado ha estat reconegut amb un dels quatre premis especials, el de la categoria Humana. El projecte FADE ha rebut el premi per la seva contribució a la normalització de les persones amb diferencies sensorials, per oferir a les persones sordes una experiència més inclusiva i accessible gràcies al disseny.


Dels 7 accèssits, 5 han estat atorgats als següents projectes d’alumni de l’ESDAP Catalunya:  ‘Fem un Toc’, de Marc Casasús; ‘Colmado’, d’Irene Figueres; ‘Hers’, de Clara Gràcia; ‘Cerca de ti’, d’Andrea Luque; i ‘Ibierno’, de Rubén Planas.


La Jornada es va retransmetre en ‘streaming’ des del Centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona, amb la presentació i intervenció en directe dels vint-i-quatre autors dels projectes seleccionats, amb les aportacions de membres del Jurat de la 3a edició i amb la visió de destacats professionals, nacionals i internacionals de la disciplina del disseny i comunicació visual.

Descobreix els 11 projectes finalistes d’ESDAP Catalunya!
 


 

29 octubre 2020 | ESDAP Catalunya, Premis