Curs actual | Curs 2020/21

Saber "vendre" la comarca

Anna Pujol i Guillem Cañellas guanyen un concurs de marxandatge d'Osona Turisme

Osona Turisme, en col·laboració amb el Campus Vic d'ESDAP Catalunya i l'Escola d'Art de Vic, va organitzar durant el curs passat un concurs per a l’elaboració d’elements de marxandatge per la promoció turística de la comarca d’Osona. Malgrat la situació en què es van desenvolupar les classes el segon semestre del curs, des de les assignatures Introducció al disseny i Llenguatges del disseny II, es va decidir tirar endavant amb el projecte i, a finals del curs passat, es van presentar diverses propostes.

El tribunal va valorar l’esforç realitzat per part de tots els participants i la qualitat de les propostes presentades. Els guanyadors han estat Anna Pujol Gispert i Guillem Cañellas Costa, que aleshores eren alumnes del primer curs. El passat 7 d’octubre se’ls va fer entrega del premi per part del president d’Osona Turisme, Carles Banús, i del conseller comarcal de turisme, Àlex Montanyà.

La proposta de l’Anna Pujol és una bossa/motxilla que comença sent un estoig tancat i es va desplegant fins a convertir-se en un bolso que pot tenir dues funcions. Aquest disseny sorgeix de la idea equivocada que té molta gent d’Osona; pensen que és una comarca petita. La proposta simbolitza que dins d’aquesta comarca hi ha una gran varietat de llocs per explorar i conèixer.
Osona seeds, la proposta d’en Guillem Cañellas, es basa en set de llavors de varietats hortícoles recuperades de la comarca, que el receptor pot cultivar a casa seva. El resultat és un trosset de vida de la comarca en forma de rajola de paper reciclat, que conté cadascuna de les varietats de llavors.A partir d’ara es treballarà amb els alumnes premiats i l’Associació Diversitat Funcional d’Osona (ADFO) per tal de poder produir aquestes propostes i que esdevinguin elements reals de marxandatge, que es podran trobar a diferents punts turístics de la comarca.

Moltes felicitats als guanyadors!

+ informació

https://osonaturisme.cat/

https://www.adfo.cat/
21 octubre 2020 | ESDAP Catalunya Campus Vic, Projectes

Galeria