Treballs Finals d'Estudis | Curs 2019/20

Milfulles / Nina Valle

Nina Valle / ESDAP Catalunya / Campus Vic

Milfulles és un projecte d’identitat corporativa per a un restaurant vegà. El veganisme creix a escala global i també ho fa la seva oferta; malgrat tot, a Osona, però, no hi ha cap restaurant dedicat expressament a aquest tipus de cuina. Es tracta d'una cuina que ajuda a ser conscient del que es menja i de com repercuteix l'alimentació al nostre cos, als animals, a la societat i al planeta.

L’objectiu és obrir les portes del veganisme a la població osonenca, que conviu en primera persona amb la sobreexplotació animal i els problemes que comporta.
D’una manera positiva i empírica, es pretén mostrar que fer un àpat vegà equilibrat és senzill i aporta molts beneficis.

El disseny corporatiu pretén reflectir tant el vessant estricte del veganisme –requereix força de voluntat i organització–, com aquell més despreocupat i vinculat a la naturalesa, orientant-se a un públic jove i inquiet. Aquest dualisme és plasmat en el contrast entre formes geomètriques i orgàniques, així com colors freds i càlids.

 

Paraules clau: Veganisme, Sostenibilitat, Restaurant, Identitat Corporativa
20 octubre 2020 | ESDAP Catalunya, Totes les notícies

Galeria