Curs actual | Curs 2020/21

Formes d’organització i gestió de l’estudi de disseny, a càrrec de Gemma Terol

Divendres 16 d'octubre, a les 9.30 h
Sala d'actes del campus Llotja

En aquesta xerrada, Gemma Terol presentarà interioritats de diverses formes d’organització com a estudi de disseny i ens explicarà la importància de la gestió del disseny i el capital humà.

Gemma Terol és dissenyadora gràfica, amb més de 15 anys d’experiència en identitat corporativa, disseny promocional, packaging, disseny editorial i, últimament, en il·lustració i animació. Ha treballat per a marques de cultura, benestar i gastronomia i ha transitat per diverses formes d’organització de l’activitat de disseny.

És titulada en disseny gràfic per Eina i Màster en Estratègies de comunicació i creativitat a Elisava. Actualment dirigeix l’estudi MMMM Studio, estudi de disseny i direcció d'art. L'estudi, situat a Barcelona, proposa que el treball emocioni, diverteixi, faci pensar o agradi tant que no tinguis paraules per expressar-ho... A MMMM valoren la diversió, l'experimentació, les històries, el color, la sostenibilitat, el feminisme, el diàleg, la personalitat, la llibertat, l'humor, la imperfecció, la curiositat, el compromís social, la confiança i els reptes.

+ informació
10 octubre 2020 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Conferències

Galeria