Treballs Finals d'Estudis | Curs 2019/20

FanYu/ Eduardo Fernàndez

Com podem motivar els estudiants a no abandonar els estudis? Aquest projecte és la mostra del procés realitzat per trobar una resposta a aquesta pregunta. Aquesta proposta neix de la preocupació per l’elevada taxa d’abandonament escolar a Espanya, amb un clar objectiu; motivar els estudiants ajudant-los a descobrir el seu talent.

FanYu sorgeix com a resultat d'un procés d'investigació, i es constitueix com una empresa que imparteix l'assignatura optativa als instituts d'educació secundària, amb un funcionament únic, que ofereix una àmplia varietat d'activitats que exploren tot tipus de temes, des del dibuix o el disseny de videojocs fins a la pesca o la robòtica.

En cas que alguna de les activitats cridi l’atenció a l’alumne, té la possibilitat d’apuntar-se al centre físic FanYu, un espai on es realitzen totes les activitats després de l’escola.

S'ha creat una pàgina web on es mostren gràficament tots els cursos i amb l'opció de registrar-s'hi. Al mateix temps, compta amb Fan Sessions, una secció en la qual es poden veure conferències d'estudiants, tant actuals com anteriors, que expliquen les seves experiències personals a la recerca de les seves passions.

Tant el lloc web com la imatge corporativa general de FanYu estan marcats per la il·lustració i l’animació 3D, que contribueix a donar-li un aspecte innovador i atractiu per als joves d'avui.

També s'ha creat un Brandbook per al bon ús d’aquesta gràfica, on s'hi troben una sèrie d’instruccions que asseguraran l’assoliment d’una imatge homogènia i fàcilment identificable.

Pauraules clau: talent, autoconeixement, motivació, guia, web
6 octubre 2020 | ESDAP Catalunya, Disseny Gràfic

Galeria