Cursos anteriors | Curs 2019/20

Jornada Portes Obertes Virtual

El pròxim divendres 15 de maig a les 10:30h i a les 16:00h celebrem una Jornada de Portes Obertes virtual per ajudar-te a decidir el teu futur.

 
Inscriu-te AQUÍ  per rebre l'enllaç de les Portes Obertes Virtuals!
 
Descobreix els estudis superiors de disseny de l’ESDAP Catalunya a la Jornada de Portes Obertes virtual

T’apassiona el món del disseny? Encara no saps quina especialitat triar? La impossibilitat de celebrar jornades presencials no ens atura i volem donar-te la possibilitat de conèixer l’ESDAP Catalunya sense moure’t de casa.

El proper divendres 15 de maig a les 10:30h i a les 16h celebrem una Jornada de Portes Obertes virtual per ajudar-te a decidir el teu futur.  Durant la jornada, podràs conèixer de primera mà les característiques dels nostres estudis superiors de disseny: Disseny Gràfic, Disseny d’Interiors, Disseny de Moda i Disseny de Producte.

Les jornades començaran amb una presentació a càrrec de l'equip directiu d'ESDAP Catalunya i tot seguit intervindran els responsables de cada especialitat per explicar el pla d’estudis, objectius, requisits d’accés, sortides professionals, mobilitat internacional, oferta de pràctiques i tot allò que necessitis saber.

Informa’t dels avantatges d’estudiar amb nosaltres a la Jornada de Portes Obertes virtual

L'ESDAP Catalunya és l'escola superior d'art i disseny oficial de la Generalitat de Catalunya. El nostre centre imparteix títols superiors de disseny, de quatre anys acadèmics, equivalents a un grau del marc superior universitari de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES).

La qualitat i l'excel·lència a preus públics i assequibles és una de les nostres màximes, junt amb l’aposta per una formació professionalitzadora. L’alumnat adquireix els coneixements i les habilitats necessàries per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral.

Els estudiants son el centre del nostre projecte educatiu. Per això, impartim classes amb grups reduïts, d’un màxim de 24 alumnes, amb l’objectiu de garantir l'atenció directa i el seguiment personalitzat.

Per rebre l'enllaç de les Portes Obertes Virtuals cal que prèviament t'inscriguis AQUÍ

 

8 maig 2020 | ESDAP Catalunya, Transversal