Cursos anteriors | Curs 2019/20

L’ESDAP estarà present al Saló de l’Ensenyament de BarcelonaComunicat del Departament en relació al covid19


El Departament no participarà a la propera edició del Saló de l’Ensenyament, prevista entre 18 i el 22 de març. En aquest sentit, insta a les direccions dels centres educatius que anul·lin les visites d’alumnat i professorat al Saló que tinguin organitzades.(11/03/20)

Coneix els ensenyaments superiors de Disseny de l'ESDAP Catalunya al Saló de l'Ensenyament de Barcelona
El Saló de l’Ensenyament de Barcelona arrenca una nova edició que tindrà lloc del 18 al 22 de març al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona. L’ESDAP Catalunya hi serà present a l’estand 303 del pavelló 1, on es troben els Ensenyaments Artístics Superiors del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 
En aquest estand us informarem sobre les quatre especialitats que impartim a l’ESDAP: Disseny Gràfic, Disseny d’Interiors, Disseny de Producte i Disseny de Moda. Podràs conèixer el pla d’estudis, els requisits d’accés, l’oferta de pràctiques i tot allò que necessitis saber de les nostres formacions.
 
L'ESDAP Catalunya és el centre d’estudis superiors oficial de la Generalitat de Catalunya. Ens caracteritzem per oferir una formació de qualitat a preus públics i assequibles. Els nostres estudis estan adaptats a l'espai europeu d'educació superior i són equivalents a tots els efectes als graus universitaris.

Els ensenyaments superiors de disseny de l’ESDAP preparen l’alumnat de cara al món laboral. A través del treball pràctic i per projectes reals, impartim uns estudis professionalitzadors. Les pràctiques a empreses són una part fonamental de les formacions, per això oferim convenis amb entitats de prestigi.

A més, al Saló de l’Ensenyament de Barcelona podràs gaudir d’un seguit d’activitats, tallers, materials i zones expositives perquè puguis conèixer millor l’oferta formativa i decidir què t’agradaria estudiar.
 
Necessites més motius per estudiar amb nosaltres? T’esperem al Saló de l’Ensenyament!

 

18 febrer 2020 | ESDAP Catalunya, Transversal