Cursos anteriors | Curs 2019/20

Forma’t en Disseny de Moda a l'ESDAP Catalunya i llença la teva pròpia marca

Els ensenyaments superiors de Disseny de Moda de l’ESDAP Catalunya t’obren les portes al món de la moda, les tendències i la innovació

Si t’apassiona la moda, sempre estàs atent a les últimes tendències i t’agradaria treballar amb grans marques o crear-ne una pròpia, els ensenyaments superiors de Disseny de Moda t’obren les portes al món de la moda perquè puguis treballar com a dissenyador per a diferents indústries, estils i públics.

L’Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya ofereix aquesta especialitat perquè et formis en coneixements artístics, estètics, procedimentals, tècnics i tecnològics en una escola de prestigi, oficial de la Generalitat de Catalunya, i amb una formació de qualitat a preus públics i assequibles.

L'especialitat de Disseny de Moda estudia la indumentària, la seva influència social i cultural i l’expressió de valors perquè l’alumne sigui capaç d'idear propostes creatives, innovadores i sostenibles amb un impacte social positiu.

L’objectiu dels estudis és formar un professional capaç de crear productes de disseny tèxtil i d’objectes relacionats amb el món de la moda, a més d’aconseguir que domini tant les noves tecnologies com els procediments tradicionals.

Estudia Disseny de Moda en un centre professionalitzador 

La metodologia de l’ESDAP Catalunya es basa en la filosofia del learning by doing a partir de la participació en projectes reals. Per això, Disseny de Moda treballa en camps com la creació de col·leccions de marca pròpia i de grans produccions, arts escèniques, imatge o comunicació.

Des dels seus inicis, l’escola ha mantingut i generat sinergies amb l’entorn local, fet que facilita a l’alumne la col·laboració en projectes i esdeveniments amb altres escoles, entitats i organitzacions del territori.

La marcada vessant pràctica dels estudis, facilita a l’estudiant l’accés al sector de la moda, els estils de vida i les tendències del mercat. En aquest sentit, les pràctiques professionals són un dels punts forts del centre, per la qual cosa oferim convenis amb empreses de prestigi.

Descobreix tot el que ofereix cursar l’especialitat de Disseny de Moda a l’ESDAP Catalunya.

 

 

 

1 setembre 2019 | ESDAP Catalunya, Totes les notícies