Cursos anteriors | Curs 2019/20

Forma’t en Disseny Gràfic a l’ESDAP Catalunya

¿Vols estudiar Disseny Gràfic a l’ESDAP Catalunya? Informa’t sobre tot el que t’ofereix cursar aquesta especialitat en una escola de prestigi.


El Disseny Gràfic és una disciplina que permet comunicar visualment idees i conceptes impactants. L’Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya ofereix aquesta especialitat per formar professionals capaços de treballar amb el llenguatge gràfic i crear productes de comunicació atractius i efectius.

Dins d’aquesta especialitat, s'exploren els diferents àmbits per dotar a l’alumne d’una visió global de la comunicació visual, adquirint formació en disseny gràfic, tipogràfic, editorial, publicitari, corporatiu, audiovisual, interactiu (web i d'aplicacions), d’envasos i embalatges o senyalístic, entre d’altres.

Els estudis treballen la comunicació de continguts i missatges a través de recursos com ara la tipografia, la imatge, la composició o el color i aprofundeixen en els materials, mitjans, tècniques i eines de representació i creació d’imatges.

L’objectiu és que l’estudiant aprengui a desenvolupar i gestionar projectes complexos de disseny de manera creativa i innovadora i pugui accedir al sector professional de la comunicació visual, la imatge i la creació gràfica.

L’especialitat en Disseny Gràfic vol formar dissenyadors versàtils, que puguin crear productes de comunicació per a suports analògics i digitals i que disposin d’un gran domini de les noves tecnologies i els procediments tradicionals

L'ESDAP Catalunya, centre de referència on estudiar Disseny Gràfic

L’ESDAP Catalunya es tracta d’un centre de referència amb una gran connexió amb el territori. Aquestes sinergies que es generen entre l’escola i els voltants són molt beneficioses per l’alumne, que participa activament en projectes reals.

Els estudis tenen una voluntat professionalitzadora, amb una proposta educativa molt pràctica que té com a missió formar experts amb coneixements de la producció, ús dels materials i capacitat d’interpretar les lleis del mercat.

Donem molta importància a les pràctiques formatives, per això comptem amb una àmplia oferta que permet a l’estudiant accedir al sector professional del disseny gràfic. La gran professionalització dels estudis facilita la incorporació de l’alumne al mercat laboral.

Som una escola pública i de qualitat, compromesa amb l’entorn i les problemàtiques socials. Creiem en l’art i el disseny com a agents de canvi social, per això, a través dels estudis, volem transmetre valors de solidaritat i sostenibilitat.

Si vols saber com accedir als estudis de Disseny Gràfic, consulta aquest enllaç.

1 setembre 2019 | ESDAP Catalunya, Totes les notícies