Cursos anteriors | Curs 2019/20

L'ESDAP Catalunya al Festival 'Llum BCN'

El 14, 15 i 16 de febrer, quan es fa de nit, la llum transforma el barri del Poblenou de Barcelona en un laboratori de recerca al servei d’artistes d’arreu del món. Creadors que utilitzen la llum, el moviment, la realitat virtual o la intel·ligència artificial, per explorar noves formes i significats per a l’espai públic i eixamplar els límits de les nostres percepcions. Atreveix-te a desafiar els teus sentits en una experiència sensorial d’alta intensitat i uneix-te a un experiment col·lectiu que cerca nous models de participació i convivència.

L'ESDAP Catalunya participa al Festival Llum Barcelona amb dues instal·lacions realitzades des dels Campus Llotja i Deià.
 


Refugi
Campus Llotja
Instal·lació al carrer d’Àlaba, 85

Refugi és un lloc que serveix per protegir-se dels perills i fugir de la realitat, un espai per experimentar sensacions que ens evadeixen de l’exterior. La seva estructura circular intensifica aquesta qualitat. Quan entres a la instal·lació, l’exterior perd força i els sentits es disparen gràcies a la unió dels llums led i el so. És una experiència visual i auditiva. Un viatge sensorial que genera una interacció entre la obra i l’observador.


Participants: Eila Alonso, Carla Gimeno, Imma Marro, Georgina Martín, J. Lluís Tantiñà, Lourdes Montalvo, Martina Arostegy, Maria Garcia, Marina Ju Cervera, Henry Yunga, Jaume Martínez, Rita Prieto, Roger Monfort, Jordi Plana i Víctor Valls. Col·laboradors: VJ Darklight Studio i Ricardo Cançado. Patrocinadors: Show Jockey


In crescendo

Campus Deià
Instal·lació al passatge de Burrull

Un nou paisatge es configura al voltant nostre amb l’emergència climàtica. No és el de l’augment de la sequera extrema o el desglaç polar. És la conformació d’un estat de consciència i de trasbals col·lectiu, que superposa capes d’imatges, missatges i relats que ens desperten i ens atordeixen. Aquest paisatge cultural ens il·lustra de l’estat del món i del nivell qualitatiu dels nostres comportaments i compromisos de resposta, mostrant una única societat planetària encara massa fragmentada en classes, privilegis i desigualtats.

Participants: Nerea Asensio, Roger Cabedo, Ona Espinosa, Sandra Hervera, Noelia Hilla, Laura Just, Anna Martín, Marta Ruiz, Laia Vicient, Maryia Zahranichnaya, Juli Sanjuan Palma i Joan Vila Puig Morera. Col·laboradors: Escenotecnic - Enginyeria Escènica. Patrocinadors: Sisdeso, obres i serveis per a la construcció


 


+ informació
 

17 febrer 2020 | ESDAP Catalunya, Projectes

Galeria