Coneix el Campus Serra i Abella a la Jornada de Portes ObertesT’apassiona el Disseny Gràfic? No et perdis la Jornada de Portes Obertes del Campus Serra i Abella
L'ESDAP Catalunya és l'escola superior d'art i disseny oficial de la Generalitat de Catalunya. L'alumne és l'eix al voltant del qual s'estableix el projecte educatiu. Els grups reduïts, amb un màxim de 24 alumnes, garanteixen l'atenció directa i el seguiment personalitzat.

Amb preus públics i assequibles, es realitza una ferma aposta per la formació professionalitzadora, que permet a l'alumne adquirir coneixements i habilitats per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral. Els professors són professionals en actiu: amb experiència en el món laboral i amb reconeixements nacionals i internacionals.

És un centre multicampus únic a Catalunya. Amb un total de 7 campus a diferents poblacions (Barcelona, Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Olot, Tàrrega i Vic), compta amb una oferta formativa que genera xarxa territorial.

Existeix una estreta vinculació i una participació activa en l'entorn cultural, empresarial i associatiu en els municipis i comarques on s'imparteixen els estudis.

Oficials, públics i transformadors

Durant l'any s'organitzen Jornades de Portes Obertes per donar a conèixer els campus i les instal·lacions acompanyats de professors. Els assistents també reben informació detallada de cada estudi, a més de tenir la possibilitat d'observar treballs d'alumnes.

Al mateix temps, es pot consultar informació sobre preinscripcions, matrícules i proves d'accés als estudis.

El pròxim 7 de maig de 2020 a les 16h es realitzarà una Jornada de Portes Obertes al Campus Serra i Abella, on s'imparteix el Grau Superior de Disseny Gràfic.

 

 

El Campus Serra i Abella és pioner en la implantació de nous plans d'estudis artístics. Situat en el cinturó de Barcelona, concretament a L'Hospitalet de Llobregat, compta amb àmplia diversitat d'espais equipats per al desenvolupament de les activitats d'aprenentatge. Entre els seus objectius, destaca aportar a la societat professionals de la comunicació visual i gràfica, creatius, sensibles amb l'entorn i com a part de millora de la societat.

Consulta la informació sobre Portes Obertes de l'ESDAP Catalunya. Hi trobaràs els dates i horaris de les jornades que es realitzen als diversos Campus.

Vols formar part d’ESDAP Catalunya? Comença el teu aprenentatge a una escola de prestigi amb una formació oficial, pública i transformadora. T'esperem!


Més informació: Campus Serra i Abella | C/Jerusalem 2b. 08902 L'Hospitalet de Llobregat | Tel. 933 366 810 | email: ea-serraiabella@xtec.cat