Coneix el Campus Llotja a la Jornada de Portes Obertes

Vols estudiar disseny a l’ESDAP? Vine a la Jornada de Portes Obertes del Campus Llotja


L'ESDAP Catalunya és l'escola superior d'art i disseny oficial de la Generalitat de Catalunya. L'alumne és l'eix al voltant del qual s'estableix el projecte educatiu. Els grups reduïts, amb un màxim de 24 alumnes, garanteixen l'atenció directa i el seguiment personalitzat.

Amb preus públics i assequibles, es realitza una ferma aposta per la formació professionalitzadora, que permet a l'alumne adquirir coneixements i habilitats per a una incorporació amb èxit en el mercat laboral. Els professors són professionals en actiu: amb experiència en el món laboral i amb reconeixements nacionals i internacionals.

És un centre multicampus únic a Catalunya. Amb un total de 7 campus en diferents poblacions (Barcelona, Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Olot, Tàrrega i Vic), compta amb una oferta formativa que genera xarxa territorial.

Existeix una estreta vinculació i una participació activa en l'entorn cultural, empresarial i associatiu en els municipis i comarques on s'imparteixen els estudis.

Oficials, públics i transformadors

Durant l'any s'organitzen Jornades de Portes Obertes per donar a conèixer els campus i les instal·lacions acompanyats de professors. Els assistents també reben informació detallada de cada estudi, a més de tenir la possibilitat d'observar treballs d'alumnes.

Al mateix temps, es pot consultar informació sobre preinscripcions, matrícules i proves d'accés als estudis.

El pròxim 25 de març de 2020 a les 12.00h es realitzarà una Jornada de Portes Obertes al Campus Llotja, on s'imparteixen quatre títols superiors: Disseny Gràfic, Disseny d'Interiors, Disseny de Producte, Disseny de Moda.

El Campus Llotja té una llarga tradició a Barcelona. La seva fundació es remunta al 1775. És un exemple d'interrelació entre els diferents camps del coneixement i la creació artística. Entre els seus grans atributs, podem destacar la seva connexió amb el teixit empresarial, les personalitats del sector lligades a la seva història, les tutories personalitzades o les visites laborals.

Consulta la informació sobre Portes Obertes de l'ESDAP Catalunya. Hi trobaràs els dates i horaris de les jornades que es realitzen als diversos Campus.

Vols formar part d’ESDAP Catalunya? Comença el teu aprenentatge a una escola de prestigi amb una formació oficial, pública i transformadora. T'esperem!


Més informació: Campus Llotja | C/ Ciutat de Balaguer 17. 08022 Barcelona | Tel.(+34) 93 4181720 | email: ea-llotja@xtec.