Coneix el Campus Deià a les Jornades de Portes ObertesVine a les Jornades de Portes Obertes del Campus Deià i coneix els estudis de Disseny d'Interiors
L'ESDAP Catalunya és l'escola superior d'art i disseny oficial de la Generalitat de Catalunya. L'alumne és l'eix al voltant del qual s'estableix el projecte educatiu. Els grups reduïts, amb un màxim de 24 alumnes, garanteixen l'atenció directa i el seguiment personalitzat.

Amb preus públics i assequibles, es realitza una ferma aposta per la formació profesionalizadora, que permet a l'alumne adquirir coneixements i habilitats per a la incorporació en el mercat laboral. Els professors són professionals en actiu: amb experiència en el món laboral i amb reconeixements nacionals i internacionals.

És un centre multicampus únic a Catalunya. Amb un total de 7 campus a diferents poblacions (Barcelona, Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Olot, Tàrrega i Vic), compta amb una oferta formativa que genera xarxa territorial.

Existeix una estreta vinculació i una participació activa en l'entorn cultural, empresarial i associatiu en els municipis i comarques on s'imparteixen els estudis.

Oficials, públics i transformadors

Durant l'any s'organitzen Jornades de Portes Obertes per donar a conèixer els campus i les instal·lacions acompanyats de professors. Els assistents també reben informació detallada de cada estudi, a més de tenir la possibilitat d'observar treballs d'alumnes.

Al mateix temps, es pot consultar informació sobre preinscripcions, matrícules i proves d'accés als estudis.

El pròxim 26 de març de 2020 a les 18.00h es realitzarà una Jornada de Portes Obertes al Campus Deià, on s'imparteix el Títol Superior de Disseny d'Interiors. Es tracta d'un centre formatiu fundat l’any 1989 a Barcelona. El seu contacte amb el món empresarial i laboral, amb borsa de treball i pràctiques a centres de treball, és un dels grans beneficis per a estudiants.

Consulta la informació sobre Portes Obertes de l'ESDAP Catalunya. Hi trobaràs els dates i horaris de les jornades que es realitzen als diversos Campus.

 

Vols crear espais únics per a compartir? Vols convertir-te en un professional del disseny d'interiors? Cursa uns estudis oficials, públics i transformadors. T'esperem!


Més informació: Campus Deià | C/ Ignasi Agustí 2-4. 08042 Barcelona | Tel. 933 546 073 | email: info@deiadisseny.cat