Treballs Finals d'Estudis | Curs 2018/19

#dignart / Ada Beltran

Ada Beltran / ESDAP Catalunya / Campus Llotja

Actualment, una part de la societat no entén, no comprèn o desconeix què és l'art, què hi ha darrere de tots aquests i aquestes professionals o què suposa viure d'això. Aquesta situació comporta un rebuig i infravaloració d'aquest sector per part de la població.

Aquest projecte sorgeix a partir de plantejar-me la pregunta següent: «per què considerem normal pagar per la feina d'unes professions i, en canvi, quan ens referim a altres igual de vàlides (entenguis el sentit correcte de la paraula "vàlides") es dona per sobreentès que els i les professionals no cobren per fer la seva feina o treballen a canvi d'un preu ridícul?»

El projecte #DIGNART convida a la reflexió a través de missatges provocatius i sarcàstics totalment surrealistes. El seu objectiu principal és conscienciar la societat i fer visible una problemàtica existent a dia d'avui, la infravaloració de les professions del sector artístic. El projecte pretén ser una eina útil, tant per a professionals del món artístic com per a la resta de la població. Al primer col·lectiu li serà d'utilitat per reivindicar els seus drets i dignificar la seva professió. Pel que fa a la societat, aquest projecte ajudarà a conscienciar i educar la població sobre el problema i a difondre un missatge amb l'únic objectiu de dignificar unes professions tan vàlides com qualsevol altra.
18 desembre 2019 | ESDAP Catalunya, Disseny Gràfic

Galeria