Treballs Finals d'Estudis | Curs 2018/19

Take my hand / Carla Gómez

Carla Gómez / ESDAP Catalunya / Campus Llotja

Take my hand és un projecte que té l’objectiu de millorar la qualitat de vida d’una persona amb afectacions a les mans i que, per tant, no pot realitzar certes accions de la vida quotidiana amb normalitat i total autonomia. El nom del projecte, Take my hand, ve donat de la idea de donar un cop de mà a aquelles persones que més els costa o que directament no poden fer una determinada acció.

Consisteix en dos objectes portàtils totalment personalitzats, customitzats i dissenyats ergonòmicament  perquè s’adaptin a la mà d’aquest usuari i pugui realitzar les accions de girar la clau de la porta, poder descordar-se el cinturó del cotxe o els cordons de les sabates. Un altre dels objectius de Take my hand és que sigui escalable per a altres usuaris potencials. És per això que aquest projecte s’ha dut a terme conjuntament amb el centre QuViTec.1 juny 2020 | ESDAP Catalunya, Disseny de Producte

Galeria