Who run the cyper? / Aina Carrillo

image
Aina Carrillo / ESDAP Catalunya / Campus Llotja

Aquest projecte gira entorn a un col·lectiu femení de la cultura Hip Hop anomenat Who run the cypher? L’objectiu és donar visibilitat i fer difusió del col·lectiu i del paper de la dona dins d’aquesta cultura urbana en la qual no sempre es valora la importància i/o el talent d’aquest gènere.

Per resoldre aquesta problemàtica he creat la comunicació visual del col·lectiu i una campanya de difusió per motivar tot aquell sector que en vulgui formar part i per conscienciar l’altre sector que fins aleshores no havia estat conscient del problema. La campanya està formada per una part offline i l’altre online.

D'una banda, trobem una sèrie de cartells informatius i corporatius. I, de l'altra, trobem la part digital, les xarxes socials protagonitzades pels continguts d’Instagram i una landing page responsive per al mòbil amb la informació del col·lectiu. A més a més, també hi ha una part material de merchandising de la campanya, en la qual trobem samarretes, totebag i stickers. La gràfica de la comunicació visual utilitza recursos d’estil urbà, moderns i impactants per tal d’arribar amb més facilitat al tipus de target al qual va dirigida i per contextualitzar la cultura de la qual es parla.


► Vídeo

Galeria