Curs actual | Curs 2019/20

Conferència a càrrec d'Emili Bernárdez, editor en cap de 'La cúpula'

El passat dimarts 10 de desembre ens va visitar l’Emili Bernárdez, editor en cap d’Edicions La Cúpula des dels seus inicis ja fa 35 anys.
Edicions La Cúpula és una editorial catalana de còmic independent, fonamentalment americà i europeu, que va introduir el còmic underground i que a partir de la dècada dels 2000 es va especialitzar en còmics orientals com ara el manga japonès o el manhwa coreà.

L’Emili Bernárdez ha estat responsable de revistes com Víbora, Kiss o un catàleg de còmics amb autors com Crumb, Lapham, Max, Shelton, Köning, Bagge…  La conferència va ser una classe magistral orientada als alumnes de disseny gràfic en la qual es va donar a conèixer l’actual mercat editorial i es va explicar el tipus d’editorials que existeixen, es va informar també de com s'ha de presentar un projecte i de quina manera s’arriba a materialitzar.

12 desembre 2019 | ESDAP Catalunya Campus Pau Gargallo, Conferències

Galeria