Cursos anteriors | Curs 2015/16

HABITÀCOLA_TARRATS treball finalista als Premis Habitàcola 2016


TARRATS és un espai efímer dins de FiraTàrrega. Fira Tàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no convencionals.

La proposta s’inspira en un dels usos principals assignat al terrat en la cultura mediterrànea: estendre la roba. Volem fer sentir a l’espectador la sensació d’estar submergit entre llençols estesos, dins d’un espai de relaxació. D’aquesta manera hem creat un projecte on l’experiència principalment tàctil i visual són les protagonistes.
Tarrats està situat a la plaça dels Albers (núm. 5), un espai recollit i apartat però connectat a un dels carreres principals del casc antic on es produeix Fira Tàrrega. És un bon lloc perquè la gent pugui pujar a experimentar el nostre projecte. Amb bambú -material resistent i flexible alhora- es formen 23 mòduls basats en estructures triangulars, un al costat de l’altre i superposats entre ells, permetent que la tela de cotó configuri gandules i para-sols perquè les persones puguin estirar-se, relaxar-se i gaudir de l’experiència.

HABITACOLA2016_TARRATS2016 from Projecte Tarrats on Vimeo.


+ informació
31 maig 2016 | ESDAP Tàrrega Ondara, Premis