Curs actual | Curs 2019/20

Participació a Lluèrnia 2019

Lluèrnia, festival del foc i de la llum, té la voluntat de transformar-se en un esdeveniment anual que visualitzi la relació de la ciutat d’Olot i el seu entorn, amb el foc dels volcans i com aquest origen ha anat transformant, no només l’orografia i el paisatge, si no el mateix caràcter i la cultura de la gent de la Garrotxa. L'esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 9 de novembre. En aquest festival, hi participen els alumnes dels campus Olot i Vic en dues instalacions, que es podran visitar el proper dissabte 9 de novembre a partir de la posta de sol.
 

Cumulunimbus (instal·lació núm 30)
Campus Olot d'ESDAP Catalunya


Es tracta d’un tipus de núvols densos i potents. La dimensió i la forma depenen del lloc on es creïn, perquè ocupen i s’adapten a tot l’espai disponible. Com a mínim una part de la seva regió superior és generalment fibrosa o estriada, de vegades en forma de coliflor. La seva densitat fa que a l’interior s’hi generin grans càrregues elèctriques, fet que provoca descàrregues violentes que il·luminen grans extensions del núvol. Poden produir pluges intenses, calamarsa i tempestes elèctriques de curta durada que acostumen a acabar amb grans extensions illuminades pel sol, sovint, d’un blanc brillant.

El projecte s'ha desenvolupat dins el marc de l'assignatura optativa interdisciplinar Disseny de Muntatges Efímers i hi han participat els alumnes de les especialitats de Disseny d’Interiors i de Disseny Gràfic.
Hi han participat: Sara Calderé, Xènia Baburés, Ingrid Mont, Elsa Hernández, Roc Fàbrega i Xavier Moliner.

 

Oxigen O (instal·lació núm 37)
Campus Vic d'ESDAP Catalunya

Oxigen O, oxígeno (es), oxygen (en): element no metàl·lic pertanyent al grup VI de la taula periòdica, de nombre atòmic 8, el més abundant de l’escorça terrestre. Oxigen però no és només l’aire que respirem, també és vida, és soroll, és moviment.

El projecte ha estat l’adapataió de la proposta feta per un grup d’alumnes, escollida per majoria simple, i treballada i adaptada al l’espai per la resta de grups treballant tots a la una.
Hi han participat: Joana Amorós, Mar Aragonès, Tatiana Batista, Anna Blancafort, Adrián Cañas, Oscar Cardó, Nacho González, Laia Juárez, Anna Llumà, Núria Martínez, Ivette Matavacas, Nil Miserachs, Sara Molina, Jiawei Ni, Carla Rifà, Marc Robles, Carla Rovira, Llibert Vela i Carles Juncà.


 


+ informació
9 novembre 2019 | ESDAP Catalunya, Exposicions

Galeria