Treballs Finals d'Estudis | Curs 2018/19

Santisssima / Andrea Calvo

Andrea Calvo / ESDAP Catalunya / Campus Llotja

La Setmana Santa de Sevilla no és una experiència fàcil d'explicar i la podem jutjar com a simple folklore. Per aquest motiu neix Santisssima, una campanya informativa i divulgativa sobre la Setmana Santa de Sevilla que ofereix un nou enfocament i una visió més propera per així arribar a un públic més ampli. Gràcies a la seva web i botiga online, Santisssima esdevé una eina de difusió que permet augmentar la visibilitat de la campanya.

El projecte té com a objectiu actualitzar l'estètica d'aquest esdeveniment, aportar-li una nova identitat i tenir així l'oportunitat de reflectir la part més emocional i cultural de la Setmana Santa. A més, també aporta funcionalitat ajudant a la presa de millors decisions pel que fa a la seguretat i l'accessibilitat dels carrers.

Santisssima vol fer referència a aquest sentiment d'identitat que es crea durant aquesta setmana i manifestar-ho gràficament, mostrar-lo a la gent del carrer i crear una dualitat entre allò sagrat o espiritual i allò mundà. Aportar una visió més conceptual de la Setmana Santa, reflectir el que "no es pot explicar" i va més enllà de la fe.1 abril 2020 | ESDAP Catalunya, Disseny Gràfic

Galeria