Treballs Finals d'Estudis | Curs 2018/19

ASEQUES / Marta Gràcia

Marta Gràcia / ESDAP Catalunya / Campus Llotja

Aseques és una iniciativa per donar a conèixer les propietats de les plantes medicinals d’una forma renovada i innovadora a partir d’un kit d’iniciació juntament amb una app com a suport informatiu.

Vivim en un món on s’abusa de la medecina convencional constantment: una pastilla per al mal de cap, un xarop per a dolor d’estómac... S’ha integrat tant aquesta dinàmica que ja l’hem normalitzat al nostre dia a dia. La pregunta és si realment és necessari. Hi ha alternatives naturals per a aquestes molèsties comunes?

L’objectiu és apropar a la societat aquestes alternatives davant les quals estem tan desinformats i fer que la medecina natural i la convencional coexisteixin harmònicament.

El projecte consta de quatre kits diferents on s’inclouen plantes medicinals i etiquetes personalitzables i, gràcies a l’app, l’usuari s’informa de les propietats de cadascuna d'elles, dels seus usos i les pot preparar a casa seva. Es tracta, doncs, d’una experiència única, on es crea un vincle entre l'objecte físic i el digital.

Aseques és una eina de difusió del poder de la natura. Natural i senzill: Aseques.24 octubre 2019 | ESDAP Catalunya, Disseny Gràfic

Galeria