Cursos anteriors | Curs 2019/20

"Ecodisseny - ecoproductes", a càrrec de Joan Rieradevall

El proper dilluns 28 d'octubre a les 11.00 h, conferència a la Sala d'actes del Campus Llotja.
La conferència, que porta per títol Ecodisseny - Ecoproductes organitzada des de l'assignatura Introducció a les Ciència dels Materials i va dirigida a tots els estudiants de primer curs. Tractarà sobre els objectius de l'aplicació dels criteris de sostenibilitat en el disseny i en redisseny mitjançant l'adopció de nous materials i noves tècniques de manufactura.


Joan Rieradevall és Doctor en Ciències Químiques (Enginyeria Química), 1992 UAB. Màster Gestió Gerencial, 1990 EADA. Diplomat en Enginyeria Ambiental. Ministeri Indústria i Energia i Ministeri d'Universitats i Recerca. 1981. Professor Titular del Departament d'Enginyeria Química i investigador principal del grup Sostenipra de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Recerca en l'àrea de medi ambient: Sistemes urbans Anàlisis del cicle de vida de productes, processos i serveis, tractament de residus, planificació i gestió ambiental, eco-disseny i aprofitament energètic de la biomassa, Coordinador Xarxa Catalana d'Anàlisi del Cicle de vida Web de referència: www.sostenipra.cat. Uns 140 articles en publicacions científiques i tècniques, 20 llibres i capítols de llibres.
Premi 2004 de projectes sostenibles de la Ciutat de Barcelona (2004). Primer premi de Disseny per al Reciclatge 2000. Departament de Medi Ambient de Generalitat de Catalunya. (2001) i Premi Ciutat de Barcelona 1990 de Tecnologia Aplicada al Medi Ambient. Ajuntament de Barcelona, (1991).
28 octubre 2019 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Conferències