Treballs Finals d'Estudis | Curs 2018/19

Circus / Àlex Navarro


Àlex navarro / ESDAP Catalunya / Campus Llotja

És la moda una qüestió de gènere? Ho és d’identitat? Actualment, molta gent encara té la idea que hi ha coses que els homes no ens podem posar. La societat és canviant i ara demana a crits la desestructuració del model clàssic de gènere i l'alliberament que suposa que un home pugui gaudir de la moda sense ser etiquetat d’homosexual o excèntric.

I és aquí on el projecte centra el seu objectiu. Per tal de dur-ho a terme cal que participin els homes amb la curiositat i el valor de trencar estereotips i cànons imposats socialment al llarg del temps i que restringeixen l’expressió individual.

Homes actius, provocadors, moderns, liberals, que busquin complementar la seva personalitat a través de la roba, segurs d'ells mateixos sense que els importi l'opinió dels altres i amb un punt de voler ser el centre d'atenció. Una moda dirigida a homes sense que importi la seva orientació sexual i sense una franja d'edat definida, al cap i la fi, la moda no entén d'edats, que aposti per un slow fashion dotat de coneixements, talent i originalitat, amb un compromís pel producte local i nacional, aconseguint així peces atemporals i sense seguir cap mena de tendència, amb l'únic objectiu que el consumidor pugui mostrar-se, a través de la moda, com una identitat única i amb una personalitat determinada. Una línia que reinterpreta peces clàssiques de la sastreria de finals del segle XVIII, aplicant-les a la societat actual, aportant nous volums, materials i elements que no són acceptats socialment dins la moda masculina, embolcallada per una temàtica inspirada en el circ i els seus personatges.


1 juny 2020 | ESDAP Catalunya, Disseny de Moda

Galeria