Treballs Finals d'Estudis | Curs 2014/15

GR11: EL CAMÍ DELS PIRINEUS / Nina Solé

L’orientació a la muntanya és bàsica, per aquest motiu la gran majoria d’aficionats i professionals no surten mai de casa sense un bon mapa. Els mapes són necessaris, però ens plantegen un problema de pes a carregar quan realitzem rutes llargues (GR, PR, SL).
En aquest cas, proposo una publicació per a realitzar el GR11 estudiant a fons els materials utilitzats per generar una proposta optimitzant-ne el pes al màxim i sense perdre la informació útil durant la ruta.
Aquest projecte aporta una solució a l’escassa documentació sobre el GR11 en el mercat espanyol i n’amplia la utilitat a l’hora de dur a terme el recorregut a peu.Exterior: A la imatge podem veure el packaging principal contenint tota la publicació i que serviria per guardar la guia a casa. El pack es divideix en dues parts per contenir les parts de la publicació per separat: en la primera part la ruta del GR11 des del Cap Higer a Benasque; i a la segona de Benasque al Cap de Creus. A la imatge de l’esquerra podem observar l’interior del pack que conté el packaging secundari que podem veure millor a les imatges de sota.Interior: La imatge ens mostra la publicació extreta del packaging principal però dins el packaging secundari que seria el que ens enduríem de ruta. Es tracta d’un contenidor flexible que variarà de pes i volum segons la zona de ruta que vulguem cobrir. A la imatge de la dreta es poden veure la fitxes d’etapa que componen cada tram de la ruta i que poden extreure’s i posar-se segons les nostres necessitats de ruta. Els materials utilitzats en el pack secundari i les fitxes són flexibles, impermeables i resistents per garantir-ne la durabilitat en les condicions que la muntanya requereix.
15 abril 2015 | ESDAP Barcelona Llotja, Disseny Gràfic