Cursos anteriors | Curs 2019/20

“ARC Decò” de Jéssica Álvarez i Talía Puey al Museu del Disseny de Barcelona

La mostra Salts per a la ciutat exposa nou obstacles dissenyats per alumnes d'escoles de disseny de la ciutat pel Reial Club de Polo de Barcelona. La mostra es podrà visitar del 10 al 22 de setembre a l’espai de la Planta B del Museu del Disseny.

Les peces són el resultat de la cinquena edició del concurs Un salt per a la Ciutat, que consisteix a dissenyar un obstacle per al concurs de salts CSIO Barcelona, que es celebra anualment al Reial Club de Polo de Barcelona. Són peces que simbolitzen monuments o obres emblemàtiques de Barcelona com la Sagrada Família, el barri de l'Eixample o la xarxa de metro de la ciutat.

S’exposa el projecte guanyador del concurs; ARC Decò, realitzat per les alumnes Jéssica Álvarez i Talía Puey del Campus Llotja de l'ESDAP Catalunya. Basat en la Font Màgica de Barcelona i les Torres Venecianes que emmarquen l'avinguda que arriba fins a ella, construïdes com accés al recinte de l'Exposició Internacional de Barcelona del 1929, un dels esdeveniment s més importants de la història de la ciutat.  El títol fa referència a l'estil Art Decó que s'ha adoptat per l'estètica de l'obra, seguint la línia modernista de les construccions arquitectòniques del moment.

Art Deco, de Jéssica Àlvarez i Talía Puey (Esdap Catalunya, Campus Llotja) s’exposa juntament amb La ciutat de Miró, de Carla Espino, Margarida Rius i Natalia Catalán (Elisava); Obstacle “Metrópolis”, d'Anna Milla (Escola EINA); L'Eixample vuit i volum, de Maica Avenido i Jalen Yanaji (Escola Massana); Casa Batlló, de Julián García Hernández, i Porta al mar, de Lorenzo Patuzzo i Sara Catalán.

+ informació

17 setembre 2019 | ESDAP Catalunya Campus Llotja, Exposicions

Galeria