Cursos anteriors | Curs 2018/19

ESDAP Catalunya BDW19: "Transparència, control i participació”

Lloc

Fabra i Coats. Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

Carrer de Sant Adrià, 20. 08030 Barcelona
 
Organitza
ESDAP Catalunya. Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya.
Amb la col·laboració de: Fabra i Coats - Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona.
 
Programa 18 de juny
10.30h
Acreditació
11.00h
El disseny  en el context de “Transparència, control i participació”. Conversa entre l’enginyer i actualment secretari general del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública Xavier Gatius, l’artista i activista Simona Levi i el gestor cultural Jordi Sellas.
Projecció d'audiovisuals de l’alumnat ESDAP Catalunya.
 
 
12.45h
Petxa kutxa alumnes ESDAP Catalunya / Inauguració de la mostra audiovisual de projectes finals d’estudis d’alumnes de l’ESDAP Catalunya del curs 2017/18
Aquesta exposició articula i relata la figura del dissenyador a partir de les seves respostes conceptuals i formals amb l’objectiu d’estimular l’espectador per qüestionar-se valors i solucions per a la societat. Els projectes seleccionats tenen en comú l’interès de situar la reflexió en temes de caràcter social que utilitzen la capacitat transformadora del disseny per recuperar i millorar l’entorn quotidià; però també per transferir al dissenyador la capacitat d’esdevenir mediador, ampliant la dimensió de la disciplina del disseny en un concepció contemporània, crítica i col·laborativa.
  
Presentació de la publicació Dissensió, ètica i procés col·lectiu, que recull les activitats de l'ESDAP Catalunya a la BDW 2018.


14:00h 
Piscolabis  i actuacions musicals
 
17:00h 
NU.NOT USUAL Fashion Day. Desfilada de Treballs Finals de moda de la 6a promoció de l'ESDAP Catalunya.

 
19 juny 2019 | ESDAP Catalunya, Transversal

Galeria