Cursos anteriors | Curs 2017/18

Educació per al disseny d'impacte social

Disseny Hub Barcelona
Dimecres 13 de juny a les 18.30


Amb motiu de la 13a Barcelona Design Week, la xarxa EDIVI proposa un debat sobre la docència en disseny d’impacte social a Catalunya, adreçat principalment a personal docent i directiu de centres formatius, així com als seus estudiants. Obrirà l’esdeveniment Curro Claret, referent en la pràctica del disseny i també docent col·laborador en molts centres de disseny durant anys, seguit d’una presentació de projectes d’alumnes i una taula rodona entre algunes de les docents integrants de la xarxa. Els participants compartiran les seves experiències i reflexionaran sobre com millorar la pràctica docent del disseny amb impacte social.


Programa:

18.30 h. Docència per al disseny d’impacte social. Conferència a càrrec de Curro Claret, referent en la pràctica del disseny i amb una àmplia experiència com a docent col·laborador en centres de disseny.

18:50 h. Convivència intercultural i migració. Presentació de projectes d’alumnes de la xarxa EDIVI.

19.10 h. Taula rodona moderada per Tània Costa, amb representants de cada escola de la xarxa EDIVI:

Participants: Raffaella Perrone (IED Barcelona), David Falagan (Escola Massana), Danae Esparza (ELISAVA), Mariona Genís (BAU),Cristina Morales, EINA, Centre Universitari de Disseny i Art, Joan Vilapuig (ESDAP Catalunya), Joan Morales (UB) i Toni Mañach (ESDI)
 

Projectes exposats:

  • Co-disseny de murals educatius a l'Espai quiró. Projecte desenvolupat pels alumnes de 4t curs del Campus Serra i Abella dins l'assignatura El dissenyador com agent de canvi social.
  • Rumors i diversitat. Projecte desenvolupat pels alumnes del Campus Llotja dins l'assignatura Projectes Interdisciplinaris de 3r curs
  • Infografia social per a la Plataforma d'afectats per la Hipoteca i la Vivenda. Projecte desenvolupat pels alumnes del Campus Pau Gargallo.
  • Accessibilitat a can Masdeu. Projecte desenvolupat pels alumnes del Campus Deià dins l'assignatura El dissenyador com agent de canvi social.

+ informació
12 juny 2018 | ESDAP Catalunya, Jornades

Galeria